Heb jij last van een winterdepressie?

Q-light sad

“Bij onze Anti-Ageing behandelingen maken we gebruik van onze Q-Light lichttherapie, een geavanceerde medische lamp die speciaal is ontworpen voor lichttherapie.

In de winter kunnen we Seasonal Affective Disorder (SAD), ook wel bekend als winterdepressie, effectief behandelen met behulp van lichttherapie.

Hoe lichttherapie werkt bij SAD:

  1. Regulering van de biologische klok: Lichttherapie speelt een cruciale rol bij het reguleren van de biologische klok en het circadiane ritme van het lichaam. Door ‘s ochtends vroeg blootgesteld te worden aan helder licht, onderdrukt het de productie van melatonine, het slaaphormoon, waardoor je alerter wordt en je stemming verbetert.
  2. Verhoogde serotonineproductie: Lichttherapie kan de productie van serotonine stimuleren, een neurotransmitter die invloed heeft op je stemming en welzijn.
  3. Verlaagde cortisolniveaus: Cortisol is een stresshormoon dat SAD-symptomen kan verergeren. Lichttherapie helpt bij het verminderen van cortisolniveaus.
  4. Verbeterde slaap-waakcyclus: Door de biologische klok te reguleren, kan lichttherapie ook bijdragen aan het verbeteren van slaapproblemen die geassocieerd worden met SAD.

Als je last hebt van deze symptomen, aarzel dan niet om tijdens je behandeling te vragen om een extra boost met onze Q-Light lichttherapie! We zijn er om je te helpen je welzijn te verbeteren.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *