Ontdek Dermaplaning: Boek Nu voor een Stralende Huid bij Skin | Body Affair.

masker na dermaplaning

We zijn verheugd om een nieuwe behandeling aan ons gamma toe te voegen: dermaplaning! Wil je op een revolutionaire manier je huid verfrissen en verjongen? Dan is dermaplaning dé oplossing voor jou. Ontdek de geweldige voordelen van dermaplaning en boek nu jouw behandeling.

Waarom is dermaplaning een must-have behandeling?

Exfoliatie en verwijdering van dode huidcellen: Dermaplaning verwijdert op zachte wijze de bovenste laag van de huid, inclusief dode huidcellen. Dit zorgt voor een gladdere en frissere uitstraling en bevordert celvernieuwing voor een gezondere huid.

– Verbeterde productabsorptie: Na dermaplaning kunnen je favoriete huidverzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen. Actieve ingrediënten dringen dieper door en zorgen voor optimale resultaten en een betere verzorging van je huid.

– Stralende en egale teint: Dermaplaning egaliseert de huidtextuur, waardoor je een gladdere en zachtere huid krijgt. Fijne lijntjes, onregelmatigheden en lichte acne littekens verminderen, waardoor je huid er jeugdiger en gezonder uitziet.

– Verwijdering van ongewenste haargroei: Dermaplaning biedt een tijdelijke oplossing voor ongewenste haargroei. Vellushaartjes worden voorzichtig verwijderd, waardoor je huid gladder en zachter aanvoelt zonder dat het haar dikker of donkerder terugkomt.

We hebben 2 dermaplaning behandelingen:

– Dermaplaning GLOW €75
– Dermaplaning GLOW deluxe (anti-ageing) €85

Boek nu jouw dermaplaning behandeling en geniet van al deze geweldige voordelen! Onze ervaren professionals staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden en je huid te laten stralen als nooit tevoren. Wees er snel bij, want de vraag naar dermaplaning groeit snel.

Om jouw behandeling te boeken, neem eenvoudig contact op met ons vriendelijke team via telefoon op 0465/00.19.15 of boek online via onze website: www.skin-body-affair.be.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *