Medische lichttherapie en dermaplaning.

dermaplaning en led licht

Bij Skin | Body Affair zoeken we voortdurend naar vernieuwende manieren om je huid te laten stralen en je het beste van jezelf te laten zien.

Meer dan 15 jaar geleden begon Fran met het verkennen van lichttherapie om onze gelaatsbehandelingen te transformeren. Wat ooit begon als een klassieke gelaatsverzorging gericht op ontspanning, heeft nu plaatsgemaakt voor een krachtige anti-aging behandeling, allemaal dankzij medische lichttherapie. Hierdoor ervaren onze klanten daadwerkelijk zichtbare en verjongende resultaten.

Wat maakt deze behandeling zo speciaal? We combineren medische lichttherapie met dermaplaning voor een ongeëvenaarde huidtransformatie. Enkele voordelen van deze unieke combinatie zijn:

✨ Verbeterde huidtextuur

✨ Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

✨ Verlichting van roodheid en ontstekingen

✨ Algemene verbetering van de huidskleur, textuur en uitstraling

Rood licht, vaak geassocieerd met warmte en comfort, stimuleert de productie van endorfines in je lichaam, wat leidt tot een gelukkiger en meer ontspannen gevoel. Daarnaast draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van je energieniveau, waardoor je zowel fysiek als emotioneel opgefrist wordt.

Ontdek onze dermaplaning aanbiedingen 👇👇👇

✨ Dermaplaning GLOW – €75

✨ Dermaplaning Glow Deluxe – €85

Wil je deze magische ervaring zelf beleven? Aarzel niet om een afspraak te maken via de link in onze bio.

Bij Skin | Body Affair geloven we in het stimuleren van innerlijke schoonheid, zodat deze straalt aan de buitenkant. Laat ons je helpen om je beste zelf te zijn, zowel van binnen als van buiten!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Skin | Body Affair en samen een prachtige reis naar een stralende huid te beginnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *