-3,9 kg op 5 dagen ๐Ÿ˜ฏ

efit

En dat allemaal met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag, zonder shakes, zonder een overvloed aan supplementen, maar wel met gezonde en uitgebalanceerde voeding, inclusief groenten en fruit. Zeg Whaaatttt?!

Het LIVLIV traject is fenomenaal van start gegaan ๐Ÿ”ฅ. Gisteren behaalden we de volgende resultaten:

  • 3,9 kg
  • 1,9 kg
  • 1,6 kg

Deze fantastische resultaten werden binnen 5 tot 7 dagen behaald door de deelnemers. Geweldig, toch?!

Laten we eens wat dieper ingaan op het LIVLIV Restart traject ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Hoe werkt het Restart traject?

Het Restart traject is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement. Gedurende 3 fases bereik je jouw einddoel: je ideale gewicht bereiken en leren behouden voor de rest van je leven.

Restart is geen dieet, maar eerder een nieuwe kans voor een gezonde levensstijl. Het bevordert een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kunt genieten. Tijdens het traject word je je eigen “dieet coach” en stel je onder begeleiding van een coach wekelijks je voedingsschema op.

Restart is geen typisch low carb dieet of caloriearm dieet, maar eerder een verantwoorde, gezonde benadering die jou alles geeft wat je nodig hebt.

Hoe lang duurt Restart?

Restart varieert in duur van vier weken tot een jaar, afhankelijk van individuele behoeften. Het traject is geschikt voor mensen die slechts enkele kilo’s willen verliezen tot degenen die 40 tot 50 kilo willen kwijtraken. Het einddoel is niet alleen je streefgewicht, maar ook de mindset en kennis om dit blijvend te behouden.

Wie kan deelnemen aan Restart?

Restart is geschikt voor mannen en vrouwen in verschillende levensfasen, van jonge moeders die zwangerschapskilo’s willen verliezen tot mensen in de menopauze en mannen die fitter door het leven willen gaan. Het traject wordt aangepast aan individuele wensen, inclusief vegetarische diรซten.

Restart wordt nauwgezet begeleid, met wekelijkse opvolging ๐Ÿ™Œ

Wat kan ik verwachten van Restart?

In tegenstelling tot reguliere diรซten die snelle resultaten bieden maar ook snel gewichtstoename na stopzetting, leert Restart je hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen. Hierdoor kun je jezelf na het programma blijven monitoren, wat een waardevolle ondersteuning is bij het afvallen.

Met Restart kun je snel verlost zijn van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn enkele van de grootste voordelen. De opgedane kennis stelt je in staat terugval snel te voorkomen.

Ons geheime wapen: de LIVLIV ampul

De LIVLIV ampul, een 100% natuurlijk voedingssupplement, is de sleutel tijdens het Restart traject. Het verhoogt de vetverbranding, onderdrukt het hongergevoel en brengt je emotioneel in balans. Hierdoor behaal je op een gezonde manier sneller resultaten.

Wil je hier meer over weten?

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Boek je GRATIS proefsessie en adviesgesprek.

De Body Freaks ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Fran, Katalin, Free en Kessy

Skin | Body Affair

Mechelsesteenweg 310

3020 Herent

Bel 0465/00.19.15

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *