Ontdek onze Age Element Facial!

Age Element Bindweefselmassage

Tijdens de Age Element behandeling gebruiken we intensieve cocktails en serums om je huid te verjongen én te verbeteren.

Free heeft een unieke bindweefselmassage ontwikkeld die we toepassen tijdens deze behandeling.

Bindweefselmassage voor gelaatslifting en anti-ageing heeft verschillende voordelen, waaronder:

  1. Verbetert de bloedcirculatie: Bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en geeft de huid een stralende en jeugdige uitstraling.
  2. Verstevigt de huid: Door het masseren van het bindweefsel wordt de huid strakker, steviger en elastischer. Dit is vooral effectief bij het behandelen van verslapte huid en het verstevigen van de kaaklijn.
  3. Verwijdert afvalstoffen: Tijdens de massage worden afvalstoffen uit de huid verwijderd, waardoor de huid gezond en stralend blijft. Dit biedt ook voordelen bij het behandelen van acne en andere huidproblemen.
  4. Vermindert stress: Bindweefselmassage voor gelaatslifting en anti-ageing is ook zeer ontspannend. Het kan helpen om stress te verminderen en de geest te kalmeren, waardoor u er jonger en energieker uitziet.
  5. Verbeterde gezondheid van de huid: Bindweefselmassage kan helpen bij het verbeteren van de algemene gezondheid van de huid. Dit omvat het verminderen van pigmentvlekken, verstopte poriën en het herstellen van beschadigde huid.

Kortom, bindweefselmassage voor gelaatslifting en anti-ageing heeft vele voordelen voor de huid en helpt bij het bereiken van een gezonde, stralende en jeugdig uitziende huid.

 

Wil je weten of de Age Element kuur iets voor jou is? Laten we eerst een gratis huiddiagnose inplannen. Wil je dadelijk een behandeling na de huiddiagnose? Boek dan GRATIS huiddiagnose met aanvullende behandeling.

Boek je GRATIS huiddiagnose hier 👈

Liefs Fran ✨

Skin | Body Affair

Mechelsesteenweg 310

3020 Herent

0465/00.19.15

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *