Wat is SkinCycling?

Skincycling is een term die verwijst naar het afwisselen van verschillende huidverzorgingsproducten om de huid te stimuleren en te voorkomen dat ze gewend raakt aan één specifiek product. Het idee achter skincycling is dat door af en toe van product te wisselen, de huid meer voordelen kan ontvangen van de diverse ingrediënten in verschillende producten.

Je kan skincycling gebruiken door bijvoorbeeld twee verschillende serums afwisselend te gebruiken – één serum om de huid te hydrateren en een ander serum om donkere vlekken te verminderen. Zo kan je ook verschillende soorten gezichtsmaskers gebruiken op verschillende dagen van de week om de huid op verschillende manieren te behandelen en te verbeteren.

Maar let op, skincycling kan ook negatieve gevolgen hebben als er te veel verschillende producten tegelijk worden gebruikt. Een goede vuistregel is om niet meer dan drie tot vier producten per dag te gebruiken en je goed te laten adviseren over welke producten jij het beste kan gebruiken door 1 van onze Skin Experten.

Boek nu je GRATIS huiddiagnose en ontdek met welke huidverzorgingsproducten jij kunt gaan “SkinCyclen”.

Boek je GRATIS huiddiagnose hier 👈

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *